Lăcătuş: "Şi un punct ar fi bun în Ghencea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, că formaţia sa nu este favorită în disputa din Ghencea, cu Steaua, în ciuda faptului că are opt victorii consecutive, deoarece roş-albaştrii formează o echipă valoroasă.

"Ne dorim un rezultat pozitiv, care să ne ţină într-o poziţie fruntaşă şi să ne dea speranţe pentru mai departe. Nu va fi deloc uşor cu Steaua. Chiar dacă am câştigat opt meciuri, nu suntem favoriţi în Ghencea. Acolo nu te poţi numi favorit. Steaua rămâne în continuare puternică, echipa ştie să se mobilizeze în anumite situaţii pentru a se impune în faţa oricărui adversar", a spus Lăcătuş.

Deşi îi consideră pe stelişti favoriţi, tehnicianul speră ca Vasluiul să obţină măcar un punct: "Sperăm să avem continuitate de rezultate. Sper să avem în această serie bună de rezultate pozitive. Sper să rămânem lideri şi după această etapă. Depinde cum ne vom exprima pe teren, ne dorim cel puţin un punct, dar asta nu înseamnă că mergem cu acest gând în Ghencea. Vrem maximum de puncte. Pentru asta, trebuie să marcăm de cel puţin două ori".

Fost jucător şi antrenor la Steaua, Lăcătuş afirmă că are emoţii înaintea jocului de duminică. "Nu cred că aţi dori să fiţi în pielea mea în aceste zile. Gândul meu este legat de această revenire în Ghencea. Încerc să îmi stăpânesc emoţiile, pregâtind cât mai bine jocul, fiindcă vreau să câştig. Emoţiile sunt legate de amintirile de la Steaua. Fanii ştiu foarte bine să aprecieze ce am făcut eu pentru Steaua", a mai spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite