Argăseală: "N-am primit şi nici n-am făcut oferte pentru jucători!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre ceea ce se va întâmpla în perioada de iarnă cu privire la posibilele veniri şi plecări de la echipa din Ghencea.

"Nu a venit nicio ofertă pentru Toja de la Dinamo Kiev. Noi nu am făcut vreo ofertă nici pentru Ogăraru. Nu s-a luat până acum în discuţie situaţia contractuală a jucătorilor. După meciul cu Twente se va face o analiză. Nu sunt adevărate zvonurile din presă cu aducerea unor jucători. Au fost discuţii la început cu Sburlea. Discuţiile despre completarea lotului se vor face după meciul cu Twente", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală consideră că echipa Steaua se află în graficul impus de conducerea clubului la începutul sezonului. "Suntem pe primul loc, suntem în grafic, cu atât mai mult cu cât în acest campionat am avut situaţia pe care am avut-o. Am început campionatul cu o singură perioadă de cantonament, am început campionatul mai devreme, cu cele mai multe meciuri oficiale preliminare şi cu nişte jucători pe care i-am adus în ideea de a-i creşte pe lângă jucătorii cu experienţă", a mai spus el.

Oficialul stelist este de părere că mijlocaşul Cristian Tănase îşi va arăta valoarea în sezonul următor al Ligii I. "Cristi Tănase încă nu şi-a arătat valoarea şi asemenea execuţii nu dovedesc altceva decât faptul că are valoare. Sunt convins că nu a fost o întâmplare, nu e prima dată când are execuţii de genul ăsta", a menţionat Argăseală.

Valeriu Argăseală consideră că ar fi un noroc pentru Steaua ca Fenerbahce să fie eliminată de UEFA din cupele europene. " Nu cunosc datele. Ar fi un avantaj pentru noi, un noroc, dar nu ştiu cât de mult se va analiza această situaţie a cluburilor implicate în jocurile care sunt susceptibile de pariuri ilegale şi nu ştiu care va fi decizia. Până la o decizie definitivă şi irevocabilă nu facem decât supoziţii", a explicat el.

Preşedintele stelist a precizat că în cadrul Adunării Generale a LPF gruparea din Buelardul Ghencea a cerut ca unele meciuri din returul Ligii I să fie conduse de arbitri străini. "A fost o discuţie destul de relaxată şi a avut posibilitatea fiecare să-şi spună punctul de vedere pe tema colaborării cu CCA. Nu există tabere pentru arbitri străini sau români, există interesul fotbalului românesc. Noi suntem pentru un arbitraj foarte bun şi pentru că în această perioadă arbitrajul românesc trece printr-o criză este normal ca atunci când se solicită să fie acceptate şi brigăzi de arbitri din străinătate", a menţionat Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite