Porumboiu: "Ne-am făcut de ruşine! E problema noastră de ce nu-l dăm afară pe Caro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu spune că FC Vaslui s-a făcut de ruşine, după ce a fost eliminată de Alro Slatina, după penalty-uri, scor 4-3, şi-i ironizează pe Lucian Sînmărtean, care a luat cartonaş roşu, dar şi pe fostul preparator fizic al echipei.

"Asta e situaţia, Care are probleme serioase. Sînt 3-4 jucători care fac diferenţa, cînd nu evoluează ei se simte. Am rămas şi în 10 oameni, domnul Sînmărtean a vrut să-şi ia o pauză că e foarte obosit probabil. Ne-am făcut de ruşine, un meci fără nici un fel de istoric. Asta e situaţia, s-au mai văzut echipe mari care au ieşit din competiţie. Din punct de vedere fizic, echipa noastră nu poate, cei de pe bancă nu văd sau se fac că nu văd.

Nu moare nimeni, probabil şi presa din Spania o să ne laude pe noi. E jenant să te scoată o echipă din liga a II-a, e jenant şi pentru mine că am fost la meci. Ăsta e fotbalul, avem o echipă bună, din păcate nu e pregătit fizic, pentru că preparatorul nostru nu avea calificare. Poate ne trimit cei de la Marca un preparator fizic să pregătească echipa.

Măsuri sigur vom întreprinde, nu se alege praful, e problema clubului de ce nu-l dăm afară, ştim ce avem de făcut. Vom analiza la rece, acum, la cald, poţi lua decizii care nu sînt corecte", a spus Porumboiu la "Fanatik Show", de la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite