Porumboiu e fair-play:" Timişoara trebuia să rămână în Liga 1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul celor de la FC Valsui, Adrian Porumboiu, e de parte timişorenilor în războiul pentru licenţiere. Şi asta cu toate că de pe urma retrogradării echipei lui Iancu, moldovenii beneficiază şi vor evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

"Timişoara trebuia să rămînă în Liga 1, dacă tot sîntem noi beneficiarii eliminării lor din Europa. Nu se încălca cu nimic regulamentul dacă FC Bihor rămînea în prima ligă. Toată lumea are probleme financiare, nu doar în România. Uitaţi-vă în Spania, în Anglia sau în Italia! Ce să mai vorbim noi de problemele din România. Bihorul este un centru important pentru fotbalul românesc. Aşa o să jucăm cu echipe de pe locul 4 din seria a doua", a spus Adrian Porumboiu la radio gsp.

"Soluţia corectă era de 16 echipe, aveam timp şi de echipa naţională. Nu am nimic cu echipele care au promovat, dar cel mai corect era să rămînă 16 echipe. Avem un regulament prost şi trebuie schimbat! Sportul n-a făcut barajul pentru Liga a II-a şi ea rămîne în prima ligă! Eu am militat, indiferent de situaţie, că Timişoara nu a acceptat mediocritatea, n-a făcut blaturi, a jucat fotbal! Nu sînt susţinătorul lui Iancu, dar sînt al Timişoarei. Au cea mai frumoasă galerie, centru de copii şi juniori. Te simţi fotbalist cînd joci cu 25.000 de spectatori în tribună. Conform regulamentelor parcă vedeam că promova locul 9 sau 10 din Liga B. Avem un regulament prost! Trebuia să rămînă Timişoara, sau Bistriţa în prima ligă. Porumboiu e ca Al Capone, săracu! N-are nici o vină în treaba asta", a mai spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite