Porumboiu este sigur că impresarii îi conduc pe fotbalişti:"Jucătorii se aruncă în cap, dacă agenţii le cer asta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu, patronul celor de la Vaslui, a lansat un atac dur la adresa agenţilro de jucători, care, spune el, îi "teleghidează" pe fotbalişti după bunul lor plac.

"Celebrul Ghencev a trimis la UEFA o adresă prin care solicită să primească bonusul pentru calificarea în Champions League. Dar banii ăia erau buni de încasat dacă echipa s-ar fi clasat pe locurile 1 sau 2, nu dacă s-a calificat în urma unei decizii administrative",a declarat Porumboiu, la sport. ro

"Există o mafie a agenţilor, jucătorii îi ascultă orbeşte, ar fi în stare să se arunce în cap de pe cea mai înaltă clădire, dacă li se cere acest lucru. Cred că au existat şi influenţe în ceea ce priveşte evoluţiile mai slabe ale unora dintre fotbalişti. De fapt, chiar sunt ferm convins de acest lucru, pentru că după meci al nostru la Buzău s-au câştigat mulţi bani prin Singapore pe înfrângerea noastră cu 4-1. Jucătorii sunt teleghidaţi de ei, majoritatea agenţi sârbi. Sunt împânziţi bine prin Europa, se zice că ei câştigă toate procesele de la instanţele sportive", a mai precizat omul cu banii de la Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite