UPDATE / Mărgăritescu a fost reţinut pentru 24 de ore! Cristi Munteanu, interdicţie de a pleca din ţară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Munteanu a evoluat cinci sezoane ca portar pentru Dinamo şi recent şi-a încheiat cariera de jucător profesionist. El se află acum la Poliţie la audieri fiind implicat într-un dosar de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

UPDATE 22:00: Mărgăritescu a părăsit sediul Poliţiei şi este dus la Tribunal, acolo unde judecătorul va decide dacă va fi arestat pentru 29 de zile!

UPDATE: 20.40 Agentul Victor Becali nu crede că Mărgăritescu va rămâne în arest pentru 24 de ore şi spune că procurorii doar vor să-l sperie pentru a primi informaţii de la el referitoare la maşina furată. 

"Nu cred că va fi reţinut 24 de ore, probabil procurorii încearcă să-l sperie ca să afle cât mai multe amănunte de la el. nu cred că Andrei ştie foarte multe despre acest caz, dar asta e situaţia. E o situaţie penibilă pentru un fotbalist să fie pus alături de nişte infractori. Nici nu ştiu la ce se referă exact această acuzaţie: tăinuire", spune Becali. 

UPDATE 20.20 / Mărgăritescu a fost reţinut pentru 24 de ore cu propunere de arestare pentru 29 de zile! Cristi Munteanu a primit şi el interdicţie de a pleca din ţară! Mărgăritescu va fi adus în faţa judecătorului de la Tribunalul Bucureşti chiar în această seară. Atât Mărgăritescu cât şi Cristi Munteanu sunt acuzaţi de tăinuire.

image
image
image

Audierile ar putea dura chiar şi până la noapte. „Babicu", aşa cum e cunoscut în lumea fotbalului, ar putea fi reţinut în cursul zilei de azi.

Numele lui Cristi Munteanu este pomenit într-un dosar în care sunt implicate alte 11 persoane. Anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de mai multe persoane pentru comiterea unei infracţiuni de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Unul dintre prietenii lui Cristi Munteanu, Alex Magherescu, patron al firmei Doris, ar fi declarat în fals furtul unui limuzine de lux pentru a induce în eroare o societate de asigurare şi una de leasing.
În cursul acestei dimineţi, anchetatorii au făcut opt percheziţii şi au dispus aducerea a 11 persoane cu mandat la poliţie. Unele dintre acestea au arătat că fostul portar de la Dinamo a fost implicat în acest caz, iar procurorii au decis şi aducerea sa la Parchet urmând să decidă dacă se impune reţinerea sa.

În prezent, Cristi Munteanu este invitat permanent la sport.ro şi câştigă 2.500 de lei lunar.

Mai mulţi fotbalişti au avut probleme cu legea, Dănuţ Lupu fiind în capul listei: în 1990, când juca la Panathinaikos Atena a fost arestat pentru complicitate cu o bandă de hoţi români, a condus maşini cu acte false şi a încercat să treacă la vamă cu 79.000 de euro fără să declare suma.

UPDATE La Parchet a fost adus cu mandat şi Andrei Mărgăritescu.

Valoarea contractului de leasing era de 140.000  de euro pentru un Audi A8.

UPDATE Andrei Mărgăritescu a sosit la Aeroportul Otopeni, dar nu a plecat spre Cluj-Napoca

Andrei Mărgăritescu, aflat în atenţia procurorilor pentru o presupusă implicare într-un caz de furturi de maşini, a sosit, joi, la aeroportul Otopeni, împreună cu lotul lui Dinamo, care urma să plece la Cluj-Napoca şi apoi la Bistriţa pentru un meci din Cupa României, dar el nu a trecut de check-in.

Mărgăritescu a fost aşteptat de trei persoane îmbrăcate în civil la terminalul plecări interne şi a părăsit, în jurul orei 17.15, Aeroportul Internaţional Henri Coandă împreună cu aceştia.

Mijlocaşul dinamovist a refuzat să facă declaraţii cu privire la afacerea judiciară. De asemenea, nici antrenorul Ioan Andone nu a dorit să discute pe acest subiect: "Nu comentez în niciun fel!"

Dinamo pleacă marţi, la ora 17.35, la Cluj-Napoca, de unde îşi va continua drumul cu autocarul la Bistriţa, pentru a întâlni, miercuri, echipa Gloria, în manşa tur a semifinaleler Cupei României la fotbal.

Mărgăritescu a fost căutat de poliţişti pentru a pune în executare mandatul de aducere al Parchetului pentru a fi audiat într-un caz de furturi de autoturisme de lux. Întrucât nu a fost găsit la domiciliu şi nici în alte locuri cunoscute, el a fost aşteptat la aeroport unde se ştia faptul că echipa Dinamo urma să plece spre Cluj-Napoca.

UPDATE Andone: "Mâine se întoarce la echipă şi-l bag titular". Mi-a spus că e vorba de maşina lui. A cumpărat-o de la o persoana şi asta e tot. La aeroport au venit doi băieţi care i-au arătat un mandat de aducere la Procuratură. Mâine se întoarce la echipă şi-l bag şi în teren. Am încredere în el că nu a făcut prostii. El nu are anturaj şi nu se implică în aşa ceva.A fost sunat şi le-a spus procurorilor că vine joi la interogatoriu, după meciul din Cupă. Nu înţeleg de ce a fost nevoie de acest scenariu, cred că a fost exces de zel din partea autorităţilor", a spus Ioan Andone la Fanatik Show, pe DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite