Poli Iaşi va juca un amical cu ŢSKA Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal Politehnica Iaşi va pleca joi 28 ianuarie, pe calea aerului, în Turciei, pentru un al doilea cantonament de pregătire al iernii, în Antalya, după unul efectuat recent la Poiana Braşov.

În aceste zile, din cauza frigului elevii lui Petre Grigoraş se pregătesc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Copou şi au anulat meciul amical de marţi, împotriva formaţiei CFR Paşcani (din liga a III-a).

Poli Iaşi a perfectat mai multe jocuri amicale pentru stagiul din Antalya, primul adversar fiind echipa bulgară ŢSKA Sofia, antrenată de Ioan Andone şi la care evoluează Florentin Petre şi ieşeanul Daniel Pancu, meci programat pe 30 ianuarie.

Ceilalţi adversari ai Politehnicii Iaşi în Antalya sunt: pe 1 februarie - Sibir Novosibirsk (nou promovată în prima ligă din Rusia); pe 3 februarie - Sigma Olomouc (Cehia, locul 4 în 2008-2009, locul 9 - în ediţia curentă în prima ligă); pe 4 februarie - Viitorul Constanţa (liga a III-a); pe 6 februarie - FK Senec (Slovacia, locul 5 în Liga I); pe 8 februarie - FK Slovacko (Cehia, locul 14 în Liga I); pe 10 februarie - Amkar Perm (Rusia, locul 13 în Liga I).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite