Oficialii lui Poli nu uită şi nu iartă. Stanciu:" Cupa este şansa noastră să le dăm o palmă celor care ne-au retrogradat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii întâlnesc în această după-amiază Ceahlăul Piatra Neamţ, în 16-imile Cupei României.

Retrogradaţi în urma scandalului licenţei, bănăţenii speră să reuşească un parcurs cât mai lung în Cupa României, acolo unde astăzi dau piept cu o formaţie din prima ligă, Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Este şansa noastră să le dăm o palma celor care ne-au retrogradat. Va trebui să demonstrăm că putem învinge o echipă de Liga I. Personal cred că suntem cu mult peste cel puţin 11 echipe din prima ligă. Mă refer aici la Sportul, Chiajna, Ceahlăul, Sibiu, Târgu Mureş, Mioveni, chiar Steaua, Oţelul, Gaz Metan. Asta deşi ne-au plecat mulţi jucători", a spus team-managerul lui Poli, Daniel Stanciu.


"Avem un public mai numeros decât multe alte formaţii din primul esalon. S-a văzut că Steaua a jucat cu mai puţini spectatori la meciul cu Pandurii decât am avut noi cu FC Olt. La fel, când i-am urmărit pe cei de la Ceahlaul, la meciul cu Concordia Chiajna, erau mai mulţi stewarzi decât suporteri pe stadion", a mai precizat Stanciu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite