Piţurcă: "Universitatea e cea mai slabă din Liga 1, n-are nici o şansă să se salveze"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a comentat partida juveţilor din această seară, 0-2 cu Pandurii, declarînd că singurul vinovat pentru situaţia de acum a echipei e Adrian Mititelu.

"Singurul vinovat este Mititelu, pentru că nu m-a ascultat. Ce voia să mai fac eu, să aduc şi mai mulţi bani de acasă. Acum uitaţi-vă cum joacă echipa. În iarnă spunea că nu are nevoie de Găman sau Iliev şi l-a adus pe Zoro. Aţi văzut ce meci a făcut Zoro, l-a driblat Lemnaru pînă a căzut în fund", a spus Victor Piţurcă la GSPTV.

În privinţa şanselor Craiovei de a se salva de al retrogradare, fostul antrenor al echipei din Bănie a spus că echipa e ca şi retrogradată.

"Craiova nu mai are nici cea mai mică şansă să se salveze. Cu un asemenea om la conducere nu mai are cum să scape. El habar nu are ce terbuie să facă. Pot să pun pariu că îl mai ţine o etapă şi pe Reghecamp şi apoi îl schimbă!", a spus Victor Piţurcă la GSPTV

După înfrîngerea din aceasă seară, Craiova se îndepărtează de primul loc salvator la 4 puncte, ceea ce ar face foarte grea misiunea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a Craiovei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite