Petrolul Ploieşti şi-a întărit defensiva înaintea meciului cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa ploieşteană de fotbal a anunţat, astăzi, că a semnat contracte cu doi fundaşi centrali. Unul dintre ei este Radu Barbu, care era deja în lotul „lupilor", cu statut de jucător împrumutat de la Craiova. Cel de-al doilea vine din prima ligă a Serbiei, are 28 de ani şi o înălţime de 1,84

Managerul Petrolului, Valeriu Răchită, a anunţat astăzi, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Rapid, că echipa ploieşteană tocmai a semnat contracte cu doi fundaşi centrali. Unul dintre ei este Radu Barbu, apărător care deja era în lotul „lupilor". El a semnat o înţelegere pe patru ani. „Mă simt pregătit să intru ori de câte ori va fi nevoie de mine. Sunt deja de jumătate de an aici, m-am acomodat şi mă bucur că am rămas", a mărturisit Barbu, prezent la conferinţa de presă.

VEZI AICI CÂND VA FI INAUGURATĂ ARENA „ILIE OANĂ“

Al doilea apărător central adus este Aleksandar Petrovic, venit de la echipa FK Cukaricki, din prima ligă a Serbiei. El a fost adus la recomandarea lui Stojmirovic. A semnat pe trei ani, dar clubul aşteaptă, în următoarele zile, sosirea actelor din ţara natală.

Reciprocitate între Rapid şi Petrolul

În cadrul conferinţei de astăzi, Vivi Răchită a anunţat că a primit o solicitare de 1.000 de bilete din partea suporterilor rapidişti pentru meciul de sâmbătă, din etapa a treia. „Decât să rămânem cu locurile libere, mai bine le vindem", a explicat Vivi Răchită. Acesta a acceptat cererea giuleştenilor, însă cu o condiţie: cele două cluburi s-au înţeles ca, în retur, suporterii petrolişti să beneficieze tot de 1.000 de bilete.

„Jucăm să câştigăm, e un derby de tradiţie în fotbalul românesc. Singurul regret este că nu se joacă pe «Ilie Oană», stadionul ar fi fost cu siguranţă plin. Am studiat cele două meciuri ale lor din acest sezon şi amicalul cu Sportul", a declarat Răchită, optimist după rezultatele din primele două etape. Petrolul - Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20.15, la Buzău.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite