Petrescu: "Am primit mai multe telefoane după demisie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Fostul antrenor al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre plecarea sa de la Unirea Urziceni. Tehnicianul a invocat motive personale şi nu a dorit să intre în amănunte.

Petrescu a spus că i-a fost greu să se despartă de Unirea Urziceni, mai ales la finalul unui an de execepţie.

"Am considerat că este mai bine să plec acum de la acest club minunat Unirea Urziceni. În România lumea se aşteaptă ca orice despărţire să fie cu tensiuni şi acuze, dar eu m-am despărţit de Unirea în cele mai bune condiţii. Am avut parte de linişte la acest club şi mi-am luat la revedere de la toată lumea, inclusiv de la femeia de serviciu. A fost o decizie grea, nu este deloc uşor să pleci de la un club unde totul îţi merge bine. A fost o decizie personală pe care nu dorest să o discut prea mult. Le mulţumesc jucătorilor pentru că lor de datorez totul. Aşa cum păstrez în inimă echipe precum Steaua şi Chelsea, aşa voi păstra şi Unirea Urziceni şi sper ca la vară să primesc o madalie după câştigarea unui nou campionat", a spus tehnicianul.

Petrescu a precizat că regretă că nu va putea înfrunta FC Liverpool în 16-imile Ligii Europa şi a spus că tragerea la sorţi care le-a scos în cale puternica formaţie engleză nu a influenţat decizia sa de a părăsi clubul ialomiţean.

Tehnicianul s-a înţeles azi-noapte cu clubul din liga a doua rusă Kuban Krasnodar la mai puţin de două zile de când şi-a anunţat demisia de la Unirea Urziceni. Dan Petrescu nu a vrut însă să confirme înţelegerea în conferinţa de presă pe care a organizat-o. Antrenorul nu se află la prima experinţă ca antrenor la un club din străinătate, el pregătind echipa poloneză Wisla Cracovia în anul 2006.

"Bursucul" a fost desemnat antrenorul anului 2009 în România, după ce a cucerit titlul în Liga I cu Unirea Urziceni şi a reuşit să adune 8 puncte în grupa Ligii Campionilor, record pentru un club românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite