Cu banii pe pepeni, suţine clubul "U" Cluj! "Străbunicii mei au fost personalităţi ale Dăbuleniului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan face rost de bani cu pepenii de Dăbuleni
Anamaria Prodan face rost de bani cu pepenii de Dăbuleni

A făcut-o şi pe asta! Cine credea că Anamaria Prodan nu mai are cu ce să surprindă, s-a înşelat. Femeie de afaceri, noua proprietară a clubului Universitatea Cluj şi-a tras şi piaţă! A investit alături de mama ei câteva zeci de mii de euro şi şi-a deschis o afacere cu produse bio.

Anamaria Podan nu are timp să se plictisească. După ce a cumpărat pachetul de acţiuni al clubului Universitatea Cluj, managerul „şepcilor roşii" a mai făcut o investiţie: şi-a deschis, alături de mama ei, cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan, o piaţă în Bucureşti.

Am vrut să fac ceva frumos în memoria străbunicilor mei, care au fost personalităţi marcante în Dăbuleni şi Mârşani, zone vestite pentru pepeni şi legume. Străbunicii mei au fost Ion Combei, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Oltenia, şi Tache Prodan, primar la Dăbuleni. În memoria celor doi am vrut să fac această piaţă pe care am şi denumit-o Piaţa Dăbulenilor", ne-a declarat Anamaria Prodan.

Prodanca se mândreşte că în piaţa ei cumpărătorii vor găsi doar produse sută la sută naturale, toţi cei care vând au carnete de producători, iar orarul este unul extrem de flexibil: de la şapte dimineaţa, până la ultimul client.

Acum le pot da şi băieţilor de la Universitatea Cluj produse bio. Nu mai am emoţii că mănâncă cine ştie ce prostii", a spus, mai în glumă, mai în serios, patroana „studenţilor".

Vrea să facă istorie la «U» Cluj

Anamaria Prodan are gânduri mari cu echipa al cărei patron a devenit săptămâna trecută. „Sunt realistă, nu vreau totul din primul an, vreau să-mi fac echipă prima dată, să participăm într-o cupă europeană şi apoi să luăm şi titlul de campioană!", a spus Prodanca, al cărei soţ, Laurenţiu Reghecampf, este antrenor la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite