Paszkany, dispus să cedeze arena din Gruia autorităţilor locale:"Îmi daţi 23 de milioane de euro şi stadionul e al vostru"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul stadionl din Cluj a fost motiv de scandal între oficialii CFR-ului şi autorităţile locale. Pentru că doar "U"  primise aviz favorabil de a juca meciurile pe Cluj Arena, şefii din Gruia au luat foc i au cerut să li se modernizeze şi lor stadionul dacă nu li se permite să dispute partide pe arena de cinci stele.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au declarat că sunt dispuşi să modernizeze arena din Gruia, dacă Paszkany le cedează stadionul. Interesnt este faptul că omul de afaceri ar fi dispus să renunţe la arena Dr.Constantin Rădulescu. Însă doar în anumite condiţii.

""Dacă cei de la Consiliul Judeţean doresc să modernizeze stadionul nostru şi să achite cele 23 de milioane de euro investite de noi până acum, suntem dispuşi să-l cedăm. Nu este nicio problemă. Aşa cum cei de la "U" Cluj plătesc pentru a juca pe Cluj Arena, aşa am putea şi noi să plătim o chirie Consiliului Judeţean pe stadionul din Gruia", a declarat Arpad Paszkny pentru Citynews.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite