Târgu-Jiu: Cârţu: „N Doye nu are nu ştiu ce iubire pentru Dinamo!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N’Doye
N’Doye

Antrenorul Sorin Cârţu a vorbit azi la conferinţa de presă a clubului Pandurii despre scandalul în care a fost implicat N Doye, jucătorul dinamovist fiind criticat nu pentru cearta cu un coleg ci pentru ceea ce a spus despre clubul la care joacă.

„Scandalul cu N Doye nu dă bine acum la Dinamo. Un scandal între jucători nu dă bine nicăieri dar din punctul de vedere, faptul că ei s-au certat nu e atât de grav cât ar fi dacă el chiar a făcut comentariile acelea faţă de club. Dar aşa jucătorii se mai ceartă şi se împacă şi ies împreună la o bere. Însă ar fi grav dacă sunt adevărate toate celelalte care le-a zis. Pentru că e vorba lui Turcu, nici cel mai mare mercenar nu putea să spună acele lucruri despre Dinamo”, a spus Cârţu care a mai precizat că nu se aşteaptă ca N Doye să fie dinamovist şi să iubească clubul, pentru că e normal ca acesta să fi venit în România pentru bani: „Nu te aştepţi acum să facă nu ştiu ce iubire pentru Dinamo sau la un feeling de la N Doye pentru Dinamo şi normal că a fost interesul financiar pentru acela a  venit acolo. Dar nici dacă eşti ultimul mercenar nu poţi să faci astfel de comentarii”.
În ceea ce priveşte evoluţia din teren a lui N Doye, Cârţu a spus că îl apreciază şi nu-l interesează viaţa de noapte a jucătorului: „Poate că N Doye comentează aşa pe lângă teren dar în teren a avut momente bune. Nu ştiu ce să spun de viaţa lui de noapte şi nu ştiu ce regulamente au ei şi ce fac la Dinamo”.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite