Jean Pădureanu: "Calificarea Gloriei este o surpriză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a apreciat drept o surpriză calificarea formaţiei pregătite de Nicolae Manea în semifinalele Cupei României, în dauna celor de la CFR Cluj, apreciind că echipa bistriţeană a avut noroc, iar clujenii ghinion.

"Să sperăm că nu ne oprim aici. Dacă performanţele şi le-au pregătit unii, nu e pentru cine se pregăteşte, e pentru cine se nimereşte. Este o supriză, pentru că CFR este o echipă foarte bună pe toate planurile, dar au avut un pic de ghinion şi noi un pic de noroc. Încă din debutul Cupei României, noi ne-am propus să trecem de fiecare fază şi să ajungem cât mai sus. La fotbal nimic nu este exclus. Totuşi, trebuie să recunoaştem că adversarul a ratat nişte ocazii foarte clare", a spus Pădureanu.

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa a adăugat că în fotbalul românesc responsabilii cluburilor ar trebui să vorbească numai despre echipele lor şi să nu să se mai dea în spectacol. "Normal ar fi ca toţi să vadă ce se întâmplă în curtea lor, să nu ne mai jignim, să nu ne mai dăm spectacol de prost gust în faţa spectatorilor, fiecare să se uite în oala lui. Mulţi oameni au investit sume mari de bani în fotbal, iar la ce luptă pe bani este în Liga I, în curând se va găsi un nebun să tragă cu pistolul. Eu vorbesc la general, nu vreau să comentez ce s-a întâmplat între Marian Iancu şi Victor Piţurcă. Cred că se vor lua măsurile cuvenite şi lucrurile se vor îndrepta", a mai spus Pădureanu.

Deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, fiind învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Gloria Bistriţa, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul a fost marcat în minutul 73 de Junior Moraes, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Tony la Băjenaru.

Aceasta a fost prima înfrângere a echipei CFR Cluj în Cupa României după 18 meciuri consecutive fără eşec. În optimile de finală din ediţia 2006-2007, la 8 noiembrie 2006, CFR Cluj suferise ultima înfrângere, fiind eliminată, la Hunedoara, de FC Timişoara, scor 0-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite