Ogăraru îşi întreabă fanii dacă e bine să revină la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ogăraru, un fotbalist apropiat de fani
George Ogăraru, un fotbalist apropiat de fani

Fundaşul echipei Ajax Amsterdam, George Ogăraru, care ar putea ajunge din nou la Steaua în această iarnă, a postat pe site-ul său un mesaj prin care îi întreabă pe fanii roş-albaştrii dacă ar fi bine sau nu să revină în Ghencea.

"Dragii mei suporteri stelişti, întotdeauna am ţinut cont de părerea voastră. Vă rog să mă credeţi, anul trecut m-am întors la Steaua datorită mesajelor pe care voi mi le-aţi trimis. Acum sunt pus, încă o dată, în situaţia de a alege. Lăsând la o parte experienţa personală trăită în sezonul trecut, aş vrea să cunosc răspunsul vostru sincer la următoarea întrebare: ar fi potrivit să mă întorc acum acasă?", scrie Ogăraru, pe blogul său.

George Ogăraru a ajuns la Ajax Amsterdam de la Steaua, dar în sezonul trecut a fost împrumutat la formaţia din Ghencea. Steaua avea opţiune de cumpărare pentru jucător, dar acesta s-a întors la olandezi pentru că nu l-a mulţumit pe patronul Gigi Becali cu prestaţiile sale. În acest sezon nu a evoluat deloc pentru formaţia antrenată de Martin Jol şi ar putea reveni la gruparea bucureşteană, tot sub formă de împrumut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite