De ce au refuzat oficialii lui CFR să le dea acreditări celor de la „U” Cluj: „Sunteţi retarzi mintal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Universităţii Cluj
Fanii Universităţii Cluj

Derby-ul Clujului a pornit un adevărat război între cele două echipe. După ce şefii s-a certat la o emisiune tv, iar „ceferiştii” au fixat preţul biletelor la sume între 150 şi 50 de lei, acum s-a produs un nou episod grav.

Reprezentanţii unui site al suporterilor Universităţii au cerut acreditări la meci, dar răspunsul oficialilor de la CFR a fost şocant. „Suferiţi de un uşor retard mintal”, mailul fiind semnat de Tudor Pop, ofiţerul de presă al clubului CFR Cluj.

Iată mail-ul răspuns al ofiţerului de presă de la CFR Cluj, Tudor Pop:

„Bună,
Am vizitat întâmplător site-ul ucluj.ro.
Constat cu dezamăgire că patru persoane aparent normale au solicitat acreditări în numele “site-ului suporterilor U Cluj”.
Văzînd referinţele de pe site-ul Dumneavoastră la echipa CFR 1907 Cluj şi la stadionul “Dr. Constantin Radulescu” nu pot decât să bănuiesc că administratorii acestui site suferă de un uşor retard mintal şi din păcate întăresc imaginea deja conturată pe care o poartă şi o mică parte din “suporterii” pe care îi reprezentaţi.
În consecinţă solicitările Dumneavoastră de acreditare au fost respinse.

Mult succes

Tudor POP
Marketing & Media Manager"

Acum, administratorii site-ului ucluj.ro vor să se adreseze către FRF şi LPF.

Oficialii lui CFR Cluj au fost deranjaţi de faptul că pe site-ul ucluj.ro, în locul numelui CFR Cluj este trecut întotdeauna ***, iar în loc de "Dr. Constantin Rădulescu", numele stadionului echipei CFR Cluj, este folosit cuvîntul "Cocina".

Sursa: www.gsp.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite