E oficial! Şumudică vine la Astra cu Găman şi Bărboianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al Astrei Ploieşti a anunţat care va fi noul antrenor al echipei prahovene după demiterea lui Tibor Selymeş. Marius Şumudică va prelua frâiele grupării lui Ioan Niculae.

Şumudică a antrenat ultima oară echipa din Grecia Kavala. Din cauza unor presupuse meciuri trucate din sezonul trecut, Kavala a fost retrogradată în liga secundă greacă.

"Conform nominalizării făcute de patronul Ioan Niculae, noul antrenor al echipei Astra este Marius Șumudică. Tehnicianul care a împlinit 40 de ani în martie a fost un jucător apreciat atât în țară (campion și dublu câștigător al Cupei cu Rapid), cât și la cluburi din Portugalia, Ungaria și Cipru, afirmându-se apoi și pe banca tehnică, mai ales la Gloria Bistrița și Rapid.

În noul staff al echipei vor lucra Valentin Sinescu, Gabi Vochin, Bebe Bărbulescu , antrenor cu portarii fiind celebrul Silviu Lung.

Ieri au semnat contracte pe câte 5 ani cu FC Astra tinerii apărători Valerică Găman ( 22 de ani și jumătate) și Ștefan Nicolae Bărboianu (născut în ianuarie 1988). Ambii s-au afirmat sub colorile selecționatei under 21 a României", se arată în comunicatul postat pe site-ul Astrei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite