Naţional TV a oferit 15.000 de euro, B1 TV a plătit 25.000 şi a luat drepturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce oficialii grupării ialomiţene nu s-au înţeles cu reprezentanţii Pro TV pentru a transmite meciul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor dintre Unirea Urziceni şi Zenit, Naţional TV a încercat să obţină în urmă cu câteva ore dreptul de a televiza meciul, dar au fost refuzaţi. În final, B1 TV va transmite partida

UPDATE Manevră a lui Meme Stoica la fel ca pe vremea lui Ceaşusescu

La un cuplaj interbucureştean, disputat în 1985, într-o zi de miercuri, pe fostul stadion "23 August" au venit circa 100.000 de spectatori. De teamă să nu se calce lumea în picioare, crainicul a anunţat în zadar că partidele Sportul-Dinamo şi Rapid Steaua pot fi văzute şi la televizor. Oamenii nu s-au urnit din loc. Toţi au observat că pe blocurile de vis-a-vis se aflau locatarii. La aceea vreme, pentru a veni lumea la meciuri, televizările erau anunţate cu o oră înainte de start. Nimeni nu ştia, aşadar, ce partidă va fi difuzată pe micile ecrane.

UPDATE Naţional TV ar fi făcut o ofertă de 15.000 de euro pentru a difuza meciul, dar oficialii grupării au cerut minimum 30.000 de euro.

În schimb ruşii au sunat la UEFA şi găsit o soluţie pentru ca partida să poate fi văzută la ei acasă. Firma lui Ticu Alexe va transmite meciul cu 12 camere, exact standard de Liga Campionilor, pentru o televiziune din Rusia, dar partida nu va putea fi văzută în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite