Narcis Răducan: ”Am un acord de principiu cu Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul director sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 4-2, că încă nu a semnat contractul, dar are un acord de principiu cu echipa din Ghencea.

"Pur şi simplu am vrut să ştiu că pot pune în practică ceea ce am învăţat la Unirea Urziceni. Se pare că astăzi am venit la Steaua cu noroc, pentru că echipa a câştigat într-un mod categoric şi s-a exprimat mult mai bine în teren. O să-mi fie mult mai uşor să mă integrez la acest club, pentru că îi cunosc foarte bine şi pe băieţii veniţi de la Urziceni şi la rândul meu îi pot ajuta pe ei să se integreze în echipă. Venirea lui Marius Lăcătuş a contat foarte mult, pentru că a schimbat jocul în bine, iar acest lucru s-a văzut încă de la meciul cu Napoli", a declarat Răducan.

"Încă nu am semnat nimic, dar am un acord de principiu cu conducerea clubului, iar în pauza meciului cu Sportul am stat de vorbă şi cu Gigi Becali. Probabil că voi semna contractul luni sau marți", a mai spus fostul jucător stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite