Răzvan Lucescu îl atacă din nou pe Adrian Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu nu pare dispus să-l ierte pe Mutu
Răzvan Lucescu nu pare dispus să-l ierte pe Mutu

Relaţia dintre atacantul Adrian Mutu şi Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, continuă să fie destul de tensionată.

Astfel, cu toate căi Mutu are un început de an excelent în Italia, Lucescu nu este dispus să se împace cu fotbalistul Fiorentinei, deranajat de replicile acestuia referitoare la excluderea din lotul selecţionatei României.

"Răspunsul meu este acelaşi. Am o idee, dar nu vreau să dau verdicte în acest moment pentru că nu ar face bine jucătorului. Am mai multa minte decât să intru într-o dispută cu un jucător de fotbal. El are o singură responsabilitate, să dea totul pe teren şi să înscrie! Nu trebuie să facă analize şi să povestească...”, a spus Lucescu pentru postul Digi Sport.

Replica selecţionerului vine după ce, săptămâna trecută, Mutu a declarat că Răzvan a greşit faţă de el pentru că nu-i răspunde la telefon, deşi a sunat de 36 de ori.

În schimb, Răzvan Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa căpitanului naţionalei, Cristi Chivu, jucător accidentat grav la cap săptămâna trecută:  "E vorba despre un adevărat exemplu pentru toăi jucătorii de fotbal din România. Chivu este un lider şi un băiat pe care absolut toţi jucătorii ştiau că se pot baza în momentele de dificultate”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite