De Zerbi, salvat de "vraciul" de la Belgrad. Mureşan:" Revine în două săptămâni"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul Roberto de Zerbi va fi apt de joc în două săptămâni, după ce se va trata la Marijana Kovacevici, "vraciul" de la Belgrad care a vindecat mai mulţi fotbalişti ai campioanei din Gruia.

Mijlocaşul Roberto De Zerbi s-a accidentat în meciul cu Victoria Brăneşti şi a fost înlocuit după o oră de joc. Fotbalistul a simţit o durere puternică şi n-a mai putut continua.

A doua zi, italianul a fost supus unui control medical şi a fost diagosticat cu întindere musculară, accidentare care l-ar fi ţinut, în mod normal, departe de gazon mai bine de o lună. Clujenii nu se puteau lipsi atâta timp de "decarul" echipei aşa că l-au trimis în Serbia, la "vraciul" Marijana Kovacevici.

"În două spăptămâni, De Zerbi va putea juca. Se tratează acum la Belgrad, la Marijana Kovacevici. Noi avem mare încredere în metodele ei de tratament. De fiecare dată când am trimis un fotbalist acolo, a venit apt sută la sută şi gata de joc mult mai devreme decât era preconizat iniţial", a dezvăluit şeful din Gruia, Iuliu Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite