Craiova: UPDATE / Solomon: „Universitatea nu e echipa de la Mititelu. Palmaresul e la Staicu!“ Mititelu: „E o blasfemie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonie Solomon
Antonie Solomon

Primarul Craiovei, Antonie Solomon a făcut în urmă cu câteva minute o dezvăluire şoc: Echipa Universitatea Craiova nu este cea deţinută de Mititelu, palmaresul fiind tot la fostul patron Dinel Staicu.

În războiul Adrian Mititelu - Antonie Solomon, primarul a ripostat şi a anunţat că va face o altă echipă, care în doi-trei ani să reprezinte oraşul. „Fotbalul nu trebuie să dispară din Craiova. Vom face altă echipă, fără Gică Popescu, Neţoiu sau ceilalţi. Din câte ştiu eu, echipa asta de la Mititelu nu este Universitatea. Întrebaţi-l pe Dinel Staicu, că el a făcut tranzacţia. Sigur există altă echipă care are palmaresul Universităţii şi nu e asta de la Mititelu“, a afirmat Solomon la sport.ro.

Solomon a mai precizat că şi mâine va propune Consiliului Local prelungirea contractului de închiriere a stadionului „Ion Oblemenco“, dacă Mititelu îşi va plăti datoriile.

Adrian Mititelu a catalogat afirmaţiile lui Solomon ca o blasfemie. „Este o afirmaţie iresponsabilă dată de un om iresponsabil. Este o blasfemie, o mare minciună. Nici măcar nu merită replică o asemenea tâmpenie", a răspuns Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite