Craiova: Mititelu: „Jucăm la Severin până fac un nou stadion“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştiinţa va evolua în sezonul viitor tot în faţa publicului severinean
Ştiinţa va evolua în sezonul viitor tot în faţa publicului severinean

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, i-a anunţat pe suporteri că echipa va juca la Turnu Severin un an sau doi, până va reuşi să construiască un stadion nou, la vreo 15 kilometri de Craiova.

„Suporterii care au abonamente să facă exact ce o să fac şi eu, să vină la Severin. Vom juca acolo un an - doi, până când voi reuşi să construiesc un stadion nou, undeva la 15 kilometri de Craiova. Pentru un stadion cu 15.000 de locuri, cred că 10 milioane de euro sunt suficiente“, a afirmat Mititelu.

La Severin mi s-a oferit un contract adevărat. Plătim doar 15 la sută din încasări, scăpăm anual de o cheltuială de aproape zece miliarde de lei vechi“, a mai spus finanţatorul oltean.

Mititelu crede că relaţia sa cu fanii s-a deteriorat din cauza dezinformărilor şi a intoxicărilor din presă, dar şi pentru că unii sunt sătui să tot aştepte performanţe: „În acest moment, suporterii pun prea mult accentul pe a ieşi în evidenţă. Dar şi cei 15 ani fără performanţe e normal să-i supere. Plus intoxicările care apar prin presă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite