Mititelu: "Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, susţine pe blogul său , că Primăria dă în continuare dovadă de rea-credinţă în relaţia cu clubul, chiar dacă începând cu etapa a IV-a formaţia olteană va disputa din nou partidele de pe teren propriu pe stadionul Ion Oblemenco.

"Ştiu că cei mai mulţi dintre voi (n.r. - suporterii) nu aveţi nicio vină (deşi pe unii dintre voi v-aş putea acuza de niţel de lipsă de atitudine), pentru că în Craiova puterea locală a căzut în mâna unor oameni care au pus mai înainte interesele personale şi de grup decât binele clubului Universitatea Craiova. Gestul meu de a juca o bună perioadă de timp la Severin s-a vrut a fi şi un semnal de alarmă la adresa craiovenilor, dar în special a celor care conduc Craiova, deoarece Universitatea Craiova reprezintă în primul rând acest oraş. Se pare, totuşi, că acest gest nu i-a impresionat pe cei care conduc oraşul, însă i-a întristat pe cei care iubesc echipa. În acest moment nu există un pact între club şi Primărie, deoarece Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea. Sper, totuşi, ca în viitorul apropiat, cei care conduc oraşul să realizeze că a venit momentul să înceteze această atrocitate", menţionează finanţatorul.

La începutul anului, conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somată de primărie să părăsească arena Ion Oblemenco începând cu 31 ianuarie, când expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion.

Universitatea revine astfel la Craiova după ce a jucat în returul sezonului trecut şi în prima etapă a actualei ediţii a Ligii I pe arena Municipal din Turnu Severin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite