Craiova: Mititelu: „Solomon, la câte ilegalităţi a făcut, ar trebui să doarmă foarte puţin noaptea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, consideră că Antonie Solomon este cel mai slab primar al Băniei şi că este un mare rău al acestui oraş.

Mititelu spune că Solomon se joacă cu banii publici prin creditele pe care le ia şi investiţiile pe care le face în oraş.

„Face străzi la preţ de autostrăzi supraetajate, se joacă cu banii publici când face Parcul Tineretului. Acum vrea să facă şi Aqua Magic. Nu se mai joacă cu banii, ci cu focul, vă spun eu! S-a împrumutat de bani pentru a realiza cultul personalităţii. Administrarea oraşului este catastrofală. Solomon este un rău pentru acest oraş! Nu a avut opozanţi, că altfel era zburat de mult. Dacă îl pun conducător la Universitatea, duce echipa în «C»“, a afirmat Mititelu.

Ce vrea să facă cu banii de la FC Universitatea, să pună gresie în Lunca Jiului? Îl atacă pe Ciuhandru (primarul Timişoarei - n.r.) că a făcut ilegalităţi. La câte ilegalităţi a făcut Solomon, ar trebui să doarmă foarte puţin noaptea“, a adăugat patronul Ştiinţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite