Mititelu, Stoichiţă şi Niculae, pârâţi de CCA la Comisia de Disciplină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat că CCA a depus memorii la Comisia de Disciplină a LPF împotriva finanţatorilor Adrian Mititelu şi Ioan Niculae, precum şi împotriva antrenorului Mihai Stoichiţă, pentru declaraţii jignitoare.

"După meciurile din prima etapă s-au făcut declaraţii deplasate, declaraţii jignitoare la adresa arbitrilor. Iar noi am decis să depunem memorii împotriva celor care au făcut acele afirmaţii. Astăzi am trimis sesizările la Comisia de Disciplină împotriva domnilor Mititelu, Ioan Niculae şi Stoichiţă", a afirmat oficialul CCA.

Vasile Avram a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se aştepta ca antrenorul formaţiei Astra, Mihai Stoichiţă, să jignească brigada de arbitri şi a explicat că acesta a fost eliminat de centralul Alexandru Deaconu la meciul cu Dinamo pentru că a depăşit spaţiul tehnic din faţa băncii de rezervă.

"M-au susprins declaraţiile domnului Stoichiţă de după meci. Dânsul face parte din categoria antrenorilor inteligenţi, cunoaşte mai multe limbi internaţionale, are experienţă şi nu mă aşteptam la aşa ceva. Declaraţiile dânsului au fost chiar jignitoare. Oricum, ca să explic, nu trebuie să înjuri, să dai în cap sau mai ştiu eu ce pentru a fi eliminat de arbitru. Conform regulamentelor, e suficient să depăşeşti suprafaţa tehnică din faţa băncii de rezervă şi poţi fi eliminat", a adăugat Vasile Avram.

Mediafax

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite