Bornescu: ”Nimeni de la Rapid nu m-a anunțat că voi fi contactat de Dinamo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bornescu  va fi  „sacrificat” înaintea Crăciunului
Bornescu va fi „sacrificat” înaintea Crăciunului

Mircea Bornescu, portarul Rapidului, a declarat că nu știa de decizia conducerii clubului alb-vișiniu, care și-a dat acordul ca Nicolae Badea, președintele clubului Dinamo, să-l contacteze în vederea unui eventual transfer.

"Eu am aflat de la domnul Badea de acest lucru. El m-a sunat și mi-a spus că are acordul clubului Rapid să mă contacteze. Nimeni de la Rapid nu mi-a spus așa ceva. Poate se dorește renunțarea la mine, dar cred că normal și corect este să mi se spună în față", a declarat Bornescu la sport.ro.

"Cu domnul Badea nu am discutat decât posibilitatea de a merge la Dinamo. Dar am mai spus-o, nu voi merge la Dinamo. Doar dacă voi fi dat afară de la Rapid, atunci mă voi gândi la alte opțiuni. Eu am fost tot timpul corect față de Rapid și de fanii echipei. Am stat șapte luni, m-am pregătit cu echipa a doua, doar pentru a rămâne la Rapid, deși aveam multe oferte, unele bune financiar.", a mai spus goalkeeper-ul giuleștean.

"Toată lumea mă condamnă pe mine că eu spun că e dificil ca doi portari de o valoare mare să apere la aceeași echipă. Eu cred că este în dezinteresul echipei și al jucătorilor să se întâmple acest lucru. Cred că Șumudică și-ar dori ca și eu și Dani Coman să rămânem", a mai spus Bornescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite