Axente plânge după căpitan:" O să ne lipsească mult Alexa în meciul cu CFR"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii nu se vor putea baza în meciul cu CFR Cluj pe căpitanul Dan Alexa, suspendat pentru cumul de cartonaşe. Fotbaliştii lui Duşan Uhrin jr. spun că absenţa "Chirurgului" este mai importantă decât cele din tabăra adversă, Roberto De Zerbi, Gabi Mureşan şi Rafael Bastos.

"Va fi un meci foarte greu, ne aşteaptă un adversar foarte puternic. Întâlnim campioana en-titre, ei nu au început returul foarte bine, nu stau bine în clasament, dar sunt sigur că vor dori să ne învingă cu orice preţ. Nu cred că statistica contează prea mult, mai ales în momentul de faţă, când toţi ne dorim să facem o mare performanţă în acest sezon. I-am văzut în meciul cu Brăneşti, însă niciun meci nu seamănă cu altul, a fost şi un teren slab. Cred că De Zerbi şi Bastos sunt cei mai periculoşi jucători, însă chiar dacă aceştia nu vor juca, au înlocuitori pe măsură", a spus atacantul echipei de pe Bega, Mircea Axente.

"Absenţa lui Alexa e mai importantă decât cea a lui Mureşan, dar şi noi, şi ei, avem soluţii. Jucătorul Alexa este foarte important, dar ne va lipsi cel mai mult căpitanul Alexa", a precizat Axente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite