Minteuan: ”A fost o victorie muncită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale

Antrenorul Alin Minteuan a declarat că echipa sa, CFR Cluj, a obţinut o victorie muncită în meciul cu Universitatea Craiova, din prima etapă a returului Ligii I, scor 2-1

”Vreau să-i felicit pe băieţi pentru repriza secundă. Aşa se câştigă meciurile, cu sacrificiu şi devotament. Trebuie să facem faţă. Azi ne-am bucurat de această victorie muncită. La pauză şi-au dat seama şi ei că trebuie mai mult sacrificiu pentru a obţine o victorie. E normal să-şi schimbe atitudinea. Spre fericirea noastră asta s-a întâmplat. I-am încurajat şi eu. Era un 0-0 la pauză, nu era ceva dramatic”, a spus Minteuan imediat după meci. 

Tehnicianul clujenilor nu a dorit să comenteze acuzațiile venite din partea craiovenilor, care au reclamat că arbitrii au sprijinit Clujul. ”Nimeni nu vrea să greşească, toată lumea acuză. Nu cred că cineva a dorit să greşească în favoarea noastră”, a spus Minteuan.

Antrenorul a adăugat că victoria din meciul cu Universitatea Craiova este una de moral înaintea întâlnirii cu AS Roma, în ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. "E şi o victorie de moral înainte de meciul cu Roma. Nu avem nimic de pierdut, dar nici de câştigat. Va fi un meci dificil. Cert e că vom juca, sper să şi jucăm bine. În Champions League toată lumea se va concentra suplimentar. Să nu creadă că e un meci amical, chiar dacă nu avem şanse la calificare. Trebuie să ne impunem jocul şi să dăm totul pentru a spera şi în viitor", a spus Minteuan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite