Stoichiţă: „Becali trebuie să dea bani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mandatul lui Mihai Stoichiţă în Ghencea se apropie de sfârşit, iar Gigi Becali îşi face deja calcule pentru viitor.

Victor Piţurcă - Nana Falemi sau Gheorghe Hagi - Dinu Gheorghe sunt variantele finanţatorului stelist. Indiferent cine ar veni din vară, Becali este sfătuit să bage bani serioşi la echipă, pentru că altfel nu va lua campionatul. „Dacă vii la Steaua, trebuie să te baţi doar pentru primul loc. Nu pot să îl contrazic pe Gigi Becali atunci când spune că vrea să schimbe antrenorul din vară. Soluţia cea mai bună la Steaua ar fi să se dea bani pentru a susţine proiectele viitorului antrenor. Eu nu prea am avut parte de aşa ceva", a spus Mihai Stoichiţă. Acesta crede că, indiferent cine vin ca antrenor la Steaua, acesta nu va putea fi un aliat la fanilor. „Un lucru mi se pare foarte ciudat atunci când se vorbeşte de noul antrenor. Nu înţeleg de ce toată lumea consideră că acesta va fi un aliat al suporterilor şi nu unul al patronului, pentru că până la urmă este adus tot de Gigi Becali", a afirmat actualul tehnician al Stelei.

Iordănescu cere curăţenie generală
Fost antrenoe la Steaua, anghel Iordănescu, crede că Steaua trebui să renunţe la nu mai puţin de 12 jucători. „Nu cred că Piţurcă va veni doar cu doi-trei jucători, dacă aş fi în locul lui aş cere întăriri substanţiale. Piţurcă nu ar aduce un Parpas, Tall sau Pepe Moreno, pentru că gratis îi aduci, gratis joacă. Steaua trebuie să renunţe la cel puţin 10-12 jucători. Are nevoie de 4-5 jucători de valoare, iar pentru completarea lotului ar putea aduce nişte tineri de perspectivă".

Piţurcă, şanse mici să antreneze Steaua
Victor Piţurcă nu se grăbeşte să semneze cu „roş-albaştrii" deoarece are oferte foarte bune, mai ales din lumea arabă. Informaţia a fost confirmată şi de Mirel Rădoi, fostul căpitan al bucureştenilor. „Piţurcă are foarte multe oferte din zona asta. Arabia Saudită, Emirate, Qatar... Depinde de el ce va alege", a spus Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite