Mihai Stoica: ”E lipsă de respect să vorbim despre titlu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica a dat indicaţii din spatele lui Lăcătuş Foto: M. Vilău
Mihai Stoica a dat indicaţii din spatele lui Lăcătuş Foto: M. Vilău

Mihai Stoica, managerul Stelei consideră că este lipsă de respect ca la Steaua să se mai vorbească despre titlu și a caracterizat drept ”frustrant” egalul cu CFR Cluj, scor 2-2.

”E greu de descris sentimentele pe care le încercăm. Băieții au făcut o partidă foarte bună dar atunci când ratezi asemenea ocazii nu poți să ai pretenții. Până la golul al doilea ei nu s-au mai apropiat de poarta noastră și este frustrant pentru noi că am ratat o posibilă victorie. Este adevărat însă că la 2-2 puteam să și pierdem. E lipsă de respect să mai vorbim despre titlu când sunt atâtea echipe între noi și primul loc”, a declarat Mihai Stoica după meci.

Managerul stelist a spus că a fost emoționat la revenirea în Ghencea și le-a mulțumit suporterilor pentru atmosfera creată în tribune. ”Am fost emoționat pentru felul în care am fost primit. Fanii au fost extraordinari și au susținut echipa așa cum ar trebuie să se întâmple, mai ales atunci când eram conduși cu 1-0. Atmosfera a fost senzațională”, a adăugat Meme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite