Update Mihai Stoica: ”Real și tiki-taka sunt glumele patronului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica va tăia şi  va spânzura în Ghencea
Mihai Stoica va tăia şi va spânzura în Ghencea

Mihai Stoica, noul manager general al Stelei, a fost prezentat în mod oficial în cadrul unei conferințe de presă. Vezi declarațiile:

Update Mihai Stoica: ”O discuție despre titlu acum mi se pare forțată”

Poate că Rapid este principala favorită la titlu, chiar dacă nu e pe primul loc acum. Noi avem mult mai multe adversare, avem adversare și în lupta pentru un loc în primele cinci. Mi se pare forțată o discuție despre titlu acum

Update Mihai Stoica: ”Real și tiki-taka sunt glumele patronului. Dacă jucăm cu Barcelona ne dă cu terenul în cap”

Nu știu dacă e real, faptul că Steaua va fi Real Madrid. Sunt glume pe care le face patronul. Voi îl provocați pentru că fără el vă scade ratingul. Am cunoscut în ultima vreme foarte multe persoane care în particular îl critică pe Gigi, dar nici nu se termină meciul și îl atacă cu interviuri și strigă ”ține-l cât mai mult, ține-l cât mai mult”, ca să crească ratingul.

Despre tiki-taka și Real vorbiți cu patronul. Ne dorim să ajungem acolo, în Ligă, dar mi-e teamă că dacă vom juca cu Barcelona ne va da cu terenul în cap, mai ales după ce am văzut în weekendul acesta. 

Update Mihai Stoica: ”Jucătorii vor rămâne în cantonament după meci”

După meciuri jucătorii vor rămâne în cantonament. I-am anunțat deja. Ei trebuie să facă sacrifcii. Le-am spus jucătorilor că tot ce am spus despre ei în emisiunile televizate erau opiniile mele de om neutru și poate că e mai bine așa, pentru că atunci puteam fi obiectiv, iar ei au șansa să-și corijeze unele greșeli. Acum pentru mine toți sunt la fel, vorbesc cu fiecare dintre ei în parte, nu există niciun ”lot Urziceni”, nu există jucători favorizați sau neglijați.

Update Mihai Stoica: ”Fanii Rapidului, un exemplu pentru cei ai Stelei”

Comportamentul suporterilor de la Rapid ar trebui să fie un exemplu pentru fanii Stelei. La meciul cu Rapid, Steaua domina iar fanii alb-vișinii cântau. Este un exemplu și o spun eu care sunt înjurat de fiecare dată în Giulești.

Update Mihai Stoica: ”Cine se ia de jucătorii Stelei va avea de-a face cu bestia din mine”

Noi suntem ca un gimnast care merge pe bârnă. Dar un gimnast cu experiență care vine după o perioadă dificilă. Iar bârna nu e fixă. Sunt vreo șase oameni care se prefac că vor să o mențină fixă, dar o mișcă în permanență. Dar noi trebuie să ne menținem echilibrul. Nebatem cu șase echipe, dar trebuie să fi atenți la echipele din partea a doua a clasamentului pentru care există două feluri de meciuri, cel cu Steaua și celelalte.

Le atrag atenția celor care au început să vorbească despre mine că nu voi da nicio replică, voi fi altul. Dar dacă cineva se va mai luat de jucătorii Stelei, atunci va ieși la iveală bestia din mine. Așa cum Adrian Matei a făcut cu Surdu. Matei ar trebui să-și vadă de treaba lui, să nu se mai auto-propună antrenor la Steaua, să nu-l mai jignească pe Surdu și să se ducă să se plimbe, ca la Lupeni, cu trabucul.

Update Mihai Stoica: ”Eu nu voi lua decizii. Eu doar propun”

Eu nu o să iau decizii. Eu și colegii mei vom face propuneri. Patronul decide. Este o minciună faptul că Boloni va veni antrenor. Marius Lăcătuș este antrenorul echipei. Nu se poartă discuții cu un alt tehnician pentru că este lipsă de respect pentru cel care conduce echipa. Avem trei meciuri importante și trebuie să le tratăm cu seriozitate pentru că riscăm să pierdem de tot contactul cu fruntea clasamentului.

Update Mihai Stoica: ”Nu l-am jignit pe Sabău”

Îmi cer scuze pentru un singur gest, pentru că m-am bucurat excesiv. Îmi pierdusem orice speranță de a marca. Este foarte greu să joci împotriva unei echipe care evoluează cu doi jucători mai puțin, mai ales în fața unei echipe pregătită de Ioan Ovidiu Sabău. Sabău este un antrenor extraordinar, eu nu l-am jignit niciodată și a fost singurul tehnician pe care l-am contactat atunci când mi s-a propus să preiau Universitatea Cluj.

Am să-i arăt acelui primar care mă acuză mesajele primite din partea oamenilor din Târgu Mureș. Am fost încontinuu certați pentru că la Târgu Mureș la tribuna oficială nu există condiții. Au țipat tot meciul la noi și la un moment dat i-am spus unui domn doar să ne lase în pace, că nu arbitrăm noi. Asta a fost tot. Acel primar are o imaginație bogată. Un prieten din Târgu Mureș mi-a spus că acel primar vrea doar să iasă în evidență, din această cauză a vorbit la toate televiziunile.

UPDATE: Mihai Stoica: ”Cu Gigi se lucrează mai bine decât cu alți patroni”

În decizia mea a contat mult situația în care era echipa în momentul de față în campionat. Telefonul a venit după meciul cu Gaz Metan Mediaș. S-a discutat într-un registru serios, nu ironic cum a fost acum aproximativ o lună. Eu și Gigi ne-am făcut o promisiune, să nu ne mai certăm. Trebuie să înțelegeți, când am cunoscut și alți patroni am realizat că cu Gigi se poate lucra mult mai ușor decât se lucrează cu alții. E adevărat că el va dezvălui orice vom încerca noi să rămână secret. Dar ăsta este patronul nostru. Probabil că uneori veți afla lucrurile care se decid înaintea oamenilor din club.

Mihai Stoica:
De regulă mă simt confortabil în fața presei. Dar acum am emoții mai mari decât atunci când am venit în 2002. sunt fericit că am ocazia să colaborez, și cred că voi colabora fără nicio fisură cu marile legende ale Stelei, cu Helmuth Duckadam, cu Marius Lăcătuș dar și cu Vali Argăseală, cu care am lucrat cinci ani. Chiar dacă am avut discuții în contradictoriu cu el de vreo două ori, nu mai sunt probleme acum.

Cu excepția acelei emisiuni de care eu și Gigi nu ne aducem aminte cu plăcere, în rest toate săgețile au fost trimise de către el spre mine, primele venind din partea lui, pentru că știa cât de ușor sunt eu de iritat. Iar eu nu făceam decât să răspund, spunând ceea ce știam că îl deranjează cel mai tare. Am vrut mereu să mă întorc, deși, chiar și atunci când eram singur nu vroiam să îmi recunosc că voi putea reveni.

Dar singurul club la care îmi voi putea continua cariera este Steaua. Mi-am dat seama de asta chiar și în timpul performanțelor de la Urziceni. Am nevoie de Steaua așa cum Steaua are nevoie de mine. Și nu am venit să rămân doar cinci ani!

Helmuth Duckadam:
Steaua a avut nevoie de un om puternic ca să facă legătura dintre echipă și patron.

Valeriu Argăseală:
Aceasta este formula cu care vom merge mai departe. Am spus acum două luni că în momentul în care vom mai avea nevoie de cineva acea persoană va fi adusă. Astăzi s-a produs în mod oficial. Să facem împreună ceea ce suporterii așteaptă și ceea ce noi ne dorim, să facem performanță.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite