"Nu am ce să-i reproşez lui Herea, am văzut de 10 ori faza, nu merita să fie eliminat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Herea nu va fi pedepsit de antrenorul Marius Şumudică pentru cartonaşul roşu primit la meciul cu Universitatea Craiova. Tehnicianul spune că nu are ce să-i reproşeze mijlocaşului său, eliminarea fiind gratuită.

"Herea era extrem de afectat, chiar plîngea la final. Nu a luat roşu în toată cariera lui pînă a ajuns la Rapid. Vă daţi seama că el are foarte mult de pierdut în situaţiile astea.

Eu nu am avut ce să-i reproşez, nu am de ce să-l pedepsesc, am făcut analiza jocului cu băieţii, toată lumea a rămas mască la faza aia, nu a vrut nici o clipă să-şi lovească adversarul. Şi Sburlea a plătit cînd a greşit, la Mediaş, şi eu cînd am greşit am plătit, eu îl susţin pe Ovidiu. Domnul Copos poate nu şi-a dat semaa în tensiunea meciului, eu am văzut azi faza clar de 10 ori.

Depinde de Comisie cum va judeca şi cîte etape va fi suspendat Herea, sînt oameni cu experienţă, vom duce şi noi, probabil, un DVD, vom discuta cu cărţile pe masă.
Şi în străinătate dacă nu eşti vinovat nu meriţi să plăteşti. Şi Cadu a jucat în Giuleşti după ce cu două etape înainte luase cartonaş roşu", a spus Şumudică la "Premium Liga", de la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite