Şumudică face curăţenie în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Iencsi, Adi Iordache şi Radomir Djalovici sunt fotbaliştii care nu vor mai face parte din lotul giulştean în noul sezon.

Rapid nu doar transferă, ci şi mai dă afară. După ce i-au înregimentat pe Marcos Antonio, Rui Duarte şi Ezequias, giuleştenii au decis să de despartă de nu mai puţin de trei fotbalişti. Este vorba despre Adrian Iencsi, Adi Iordache şi Radomir Djalovici. Dacă decizia în ceea ce-i priveşte pe primii doi este normală, deoarece alb-vişinii mai au patru fundaşi centrali în lot (Marcos Antonio, Marius Constantin, Fernandes şi Mardare), renuţarea la atacatul muntenegrean este surprinzătoare. Rapid are în lot numai doi atacanţi, Lucian Răduţă şi Alexandru Dobroiu. Altfel, giuleştenii au plecat în această dimineaţă în Slovenia, la Maribor, acolo unde va avea loc primul cantonament al verii. Rapid va sta acolo până la 25 iunie şi va disputa două partide de pregătire cu FC Koper, campioana Sloveniei, şi cu Sibir Novosibirsk, „lanterna roşie" din Rusia. În afara acestui stagiu de pregătire, alb-vişiniii vor mai merge şi în Austria, la Kaprun, în perioada 2-14 iulie.

Manea, pe picior de plecare?
În altă ordine de idei, Nicolae Manea, care a ocupat în finalul sezonului trecut funcţia de vicepreşedinte al FC Rapid, a spus că nu ştie dacă mai rămâne în Giuleşti. „O să vorbesc cu noul preşedinte şi o să clarific şi situaţia mea. O să avem o întâlnire zilele următoare. Deocamdată nu ştiu dacă mai rămân sau nu la Rapid sau în ce funcţie. Oricum, eu nu am fost vicepreşedintele Rapidului niciodată. În fişa postului meu n-a scris vicepreşedinte", a explicat Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite