Şumudică: "Jucătorii sunt dezamăgiţi de decizia TAS"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul Marius Şumudică a declarat că jucătorii giuleşteni sunt puţin dezamăgiţi de decizia TAS, care a menţinut hotărârea Comisiei de Disciplină a LPF în cazul "Varga - Bălan", deoarece în cazul în care participau în Liga Europa aveau de primit nişte bonusuri din partea clubului.


"Îmi pare rău pentru că jucătorii au câştigat punctele pe teren în meciul cu Timişoara şi meritau să joace în Liga Europa, dar asta e viaţa. Jucătorii sunt dezamăgiţi puţin, pentru că aveau nişte bonusuri de primit, plus că era altceva să joace în Liga Europa. Când ştii că ai câştigat pe teren acel meci e frustrant, dar asta este, o luăm de la capăt. Sperăm să nu mai fie un alt caz care să împiedice accederea Rapidului în cupele europene", a spus Şumudică la finalul antrenamentului de marţi dimineaţă.

Tehnicianul a afirmat că din postura de antrenor nou nu îl deranjează decizia TAS pentru că i-ar plăcea ca echipa să obţină calificarea în Liga Europa cu el la conducerea tehnică.

"Sperăm să reuşim calificarea la anul. Pe mine, ca şi nou antrenor, nu mă deranjează (n.r. - decizia TAS), pentru că mi-ar plăcea ca echipa să se califice cu mine la timonă în Liga Europa", a adăugat Marius Şumudică.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins, luni, apelul clubului Rapidului în cazul "Varga-Bălan". Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, susţine însă că TAS a respins doar primul capăt de cerere al cazului, cel de-al doilea urmând să fie judecat în perioada următoare.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au solicitat şi au primit câştigarea meciului la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

După ce a epuizat căile de atac interne, FC Rapid s-a adresat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Rapidul a terminat campionatul pe şapte şi dacă ar fi recuperat cele trei puncte pierdute la masa verde ar fi urcat pe şase, poziţie deţinută de Dinamo, şi ar fi prins ultimul loc pentru Liga Europa. Dacă giuleştenii nu primesc punctele înapoi, în această competiţie va merge Dinamo, alături de FC Vaslui, Steaua şi FC Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite