Şumudică: "Mi-a fost un pic teamă de acest joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică este nemulţumit de evoluţia echipei sale
Marius Şumudică este nemulţumit de evoluţia echipei sale

Tehnicianul rapidist Marius Şumudică a declarat, luni seară, după remiza cu Steaua, scor 0-0, că i-a fost puţin teamă de acest joc şi că acum este îngrijorat, deoarece are probleme medicale în lot, înainte de meciul din Cupa României cu steliştii.

"Este un rezultat just. Şi noi am avut ocazii, dar şi Steaua a avut două bare. Au fost două reprize un pic opuse. În prima Steaua a jucat închis. Noi am pornit de la ideea să nu pierdem, să nu luăm gol, deoarece Steaua este totuşi o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Şi trebuie să recunosc că mi-a fost un pic teamă de acest joc. În Cupă este un pic mai problematic pentru noi, pentru că avem un lot mai slab numeric decât cel al Stelei, iar la noi dacă lipsesc doi-trei jucători se vede. Sunt îngrijorat pentru că avem probleme medicale şi sunt îngrijorat şi în privinţa meciului de la Târgu Mureş, din campionat. Avem probleme cu accidentările, iar Lazăr are nişte probleme, este gripat, a avut temperatură toată săptămâna", a spus Şumudică.

Tehnicianul consideră că la derbiul Rapid - Steaua arbitrajul lui Cristian Balaj a fost bun. "Au fost câteva greşeli minore, dar sunt şi ei oameni. E bine că a ţinut jocul în mână şi consider că poate Balaj este cel mai bun arbitru român la momentul actual", a declarat Şumudică.

Echipele Rapid Bucureşti şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, luni, scor 0-0, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu". Steaua a ratat două ocazii importante în repriza a doua, prin Tănase şi Surdu, care au trimis mingea în bară, în minutele 55 şi 66.

Partida Rapid Bucureşti - Steaua Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, se va disputa joi, de la ora 20.45, tot pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu", şi va fi transmisă de Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite