Şumudică: "Am câştigat meciul la pas"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a declarat, la sfârşitul meciului câştigat cu CFR Cluj, scor 2-0, că succesul a fost obţinut "la pas" de elevii săi, care au controlat partida şi înaintea celor două eliminări de la formaţia clujeană.

"Partida a fost la discreţia noastră. Este meritul jucătorilor şi în aceeaşi măsură al publicului, care aici pe Giuleşti este mereu al 12-lea om în teren pentru noi. Am câştigat acest joc la pas, dar recunosc că am fost şi avantajaţi cu cele două eliminări. Însă, chiar şi 11 la 11 Rapidul a controlat jocul, iar victoria este meritată", a spus Şumudică în conferinţa de presă de după meci.

El a precizat că îl va susţine în continuare pe atacantul pe care l-a schimbat în minutul 35 al meciului, Lucian Răduţă. "Îmi pare rău pentru Răduţă, mă bucur pentru Cassio. Pe Răduţă îl voi ajuta, îi voi da încredere, chiar dacă l-am schimbat în minutul 30. Şi eu am fost atacant şi am trecut prin astfel de momente, cu siguranţă îi voi fi alături cum i-am fost şi lui Cassio şi chiar îl voi folosi pe Răduţă în următorul meci de la Craiova", a mai spus Şumudică.

Tehnicianul a ţinut să-i răspundă antenorului italian Andrea Mandorlini, care a afirmat că echipa Rapid a fost ajutată de arbitri: "Şi eu dacă eram antrenor în Italia sau în Franţa aş împroşca cu noroi în echipa adversă ca să-mi salvez pielea. Dar dacă noi am fost ajutaţi azi... Aşa şi eu puteam să spun multe după meciul de la Mediaş. Dacă dânsul, la experienţa pe care o are, aşa se justifică în faţa propriei echipe, ce pot să spun... Dar Rapid a jucat azi foarte bine, nu văd de unde a scos faptul că am fost ajutaţi. Eu sunt la început în cariera de antrenor, dar nu vreau să vorbesc mai multe despre un coleg. Nu-mi stă în caracter".

Şumudică a explicat că şi l-a dorit în echipă pe atacantul Junior Moraes, de la Gloria Bistriţa, dar transferul nu s-a realizat. "Am discutat cu Moraes dar până la urmă transferul nu s-a realizat", a precizat tehncianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite