Şumudică: "Am avut discuţii bărbăteşti cu jucătorii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică, tehnicianul Rapidului, a declarat înaintea plecării la Bistriţa, pentru meciul din campionat cu Gloria, că a avut în această săptămână mai multe discuţii cu jucătorii, ca urmare a jocului slab din partida cu Dinamo, din etapa trecută.

"Îi simt pe jucători aproape de mine. Am avut nişte discuţii bărbăteşti săptămâna asta. Pe mine m-a deranjat foarte mult jocul echipei, nu neapărat faptul că n-am reuşit să câştigăm. Constistenţa în joc este deranjantă, fiindcă în pregătire am arătat altfel şi acum avem probleme. Le-am explicat ce vreau şi sper ca de mâine să dispară problemele pe care le-am avut şi să arătăm altfel", a spus Şumudică.

Antrenorul consideră că, în mod normal, rapidiştii trebuie să plece cu o victorie de la Bistriţa. "Gloria Bistriţa este o echipă bună, pe care o respect, cu antrenori şi conducători buni. Nu ştiu dacă mă poate surprinde cu ceva. E un meci pe care eu cred că normal ar trebui să îl câştigăm. Pe mine nu m-a surprins nicio echipă în debutul ăsta de retur. La Galaţi am luat gol în urma unei faze fixe, iar cu Dinamo n-am pierdut", a mai spus Şumi, care îşi doreşte să închidă gura contestatarilor săi cu o calificare în Europa League.

"Săptămâna asta s-a scris de meciul cu Dinamo de parcă l-aş fi pierdut cu 4-0 sau 5-0. M-a criticat toată lumea fotbalului, chiar şi oameni din anturajul lui Dinamo. Nu mă interesează, e opinia lor, îi respect. Eu mă gândesc numai la Rapid şi dacă voi putea aş vrea să le închid gura. Pentru că în tur nu mai ieşeau să spună cu cine joc şi ce fac când erau rezultate. Eu sunt ferm convins că vom obţine calificarea în Liga Europa şi atunci le voi dedica acest prim pas în cariera mea de antrenor celor care m-au contestat", a explicat antrenorul rapidist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite