Marius Stan: "În momentul acesta, locul 6 ar fi prea mult pentru noi la felul în care jucăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul Galaţi luptă la titlu din postura de outsider, dar preşedintele Marius Stan spune că echipa nu are nicio şansă să ia titlul dacă nu revine la evoluţiile din prima parte a campionatului.

"Dacă eram Barcelona era frustrant să pierdem prima poziţie, dar nu sîntem Barca. Vă spune eu, odihnirea jucătorilor nu e metoda potrivită pentru a cîştiga un meci, ci de a-i ţine în priză pe fotbalişti, să joace şi să cîştige pentru a se mobiliza şi a fi mereu în formă. Presiunea e la Dinamo, nu la noi. Aud după fiecare victorie a lor că vor sa lupte la titlu, dar nu trebuie să uite că vor ieşi total din luptă dacă nu cîştigă în meciul de duminică. Pe noi nu ne afectează cu nimic o înfrîngere, şansele la tilu rămîn în continuare foarte mari", a spus Marius Stan, conform gsp.ro.

Oficialul echipei de la malul Dunării a comentat şi prestaţia mai slabă a jucătorilor din 2011, punînd numeroasele eşecuri şi rezultate de egalitate pe seama lipsei de concentrare.

"În momentul ăsta nu putem surprinde nici pe Recolta Frecăţei, fără să punem osul la treabă şi fără să fim primii la minge nu avem cum să luptăm pentru titlu. În momentul acesta, locul 6 ar fi prea mult pentru noi la felul în care jucăm, dar în tur erau aceiaşi jucători erau consideraţi printre cei mai valoroşi din Liga 1.

Nu putem să-i blamăm şi să spunem că nu au valoare, doar traversează o perioadă mai puţin bună. Sîntem pe un loc nesperat şi nevisat la începutul sezonului, dacă e să vorbim realist. Oricum, după părerea mea, cine munceşte şi e serios va avea şi rezultate. Asta am încercat şi am reuşit în mare parte", a mai spus oficialul moldovean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite