Marius Niculae, suspendat o etapă şi amendat cu suma de 740 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul a fost penalizat pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Universitatea Craiova.

Atacantul echipei Dinamo, Marius Niculae, a fost suspendat o etapă şi amendat cu suma de 740 de lei de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma cartonaşului roşu pe care l-a primit în partida cu Universitatea Craiova, din etapa a XV-a a Ligii I.

De asemenea, Comisia de Disciplină a LPF a luat şi alte măsuri disciplinare în urma partidei dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 2-2. Astfel, preşedintele clubului craiovean, Silvian Cristescu, a primit un "avertisment", pentru depăşirea suprafeţei tehnice din timpul partidei, iar clubul Dinamo a primit o penalitate de 10.000 de lei.

Antrenorii formaţiilor FCM Târgu Mureş şi FC Rapid, Ioan Ovidiu Sabău şi, respectiv, Marius Şumudică, au primit şi ei câte un "avertisment" pentru faptul că au depăşit spaţiul tehnic în timpul partidei dintre cele două echipe, din etapa a XV-a, încheiată cu scorul de 1-0 în favoarea ardelenilor.

Jucătorul formaţiei Gloria Bistriţa, Adrian Nalaţi, a fost sancţionat cu o suspendare de o etapă şi o amendă de 740 de lei, în urma cartonaşului roşu primit în partida dintre Gloria Bistriţa şi CFR Cluj, scor 0-3.

O altă sancţiune decisă de către Comisia de Disciplină este penalizarea financiară de 5.000 de lei acordată echipei FC Braşov, pentru întârzierea repunerii baloanelor în joc de către copiii de mingi, în partida cu Sportul Studenţesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite