Lăcătuş: "Îmi pare rău că Matei n-a venit la noi încă din această iarnă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş nu a reuşit să îmbunătăţească jocul echipei de la revenirea sa ca antrenor
Marius Lăcătuş nu a reuşit să îmbunătăţească jocul echipei de la revenirea sa ca antrenor

Antrenorul Stelei s-a declarat încântat de faptul că fundaşul Pandurilor va juca în Ghencea din vară

"Vacanţa e pe terminate. Gabi Matei a fost un jucător pe care l-am dorit, ne pare rău că nu a venit la noi de acum. E un jucător talentat, rămâne de văzut cum se va acomoda în perioada următoare. În momentul în care ajungi la Steaua, ştii ce te aşteaptă. În afară de un portar, suntem acoperiţi pe toate posturile.

Echipa va juca în funcţie de adversar, nu sistemul în care jucăm e important, vom testa mai multe şi îl vom alege pe cel mai eficient. Sper ca jucătorii să creadă în posibilităţile lor, au demonstrat că au valoare. Important e să avem continuitate şi stabilitate, mi-am dorit ca lotul actual să aibe în primul rând continuitate, acest lot poate forma o echipă foarte competitivă. Dică se va bate pe post cu Marinescu, Răduţ şi poate chiar cu Ricardo.

Sper ca Dică să se impună în meciurile amicale, nu am nevoie de singur lider, am nevoie de mai mulţi şi Dică poate fi unul dintre ei. Voi avea o discuţie cu ei şi dacă vor ajunge la concluzia că trebuie schimbat căpitanul, atunci se va vota. Deocamdată Tănase este căpitanul echipei.", a declarat Marius Lăcătuş la gsptv

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite