Lăcătuş, suspendat o etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi penalitate financiară de 360 de lei de Comisia de Disciplină.

Tehnicianul fusese eliminat de centralul Istvan Kovacs pentru proteste în finalul partidei FC Vaslui - Steaua (scor 2-1), în cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I. De asemenea, pentru incidentele provocate de spectatori la acest meci, gruparea FC Vaslui a primit avertisment.

Comisia de Disciplină a mai luat următoarele decizii:

jucătorul Cosmin Contra a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi o penalitate financiară de 2.000 de lei (eliminare în partida FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş);

jucătorul Hugo da Silva Alcantara a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 2.000 lei (eliminare în partida Universitatea Craiova - CFR Cluj);

antrenorul secund Alin Minteoan a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate de 320 lei (eliminare în partida Universitatea Craiova - CFR Cluj),

jucătorul Nikola Vujadinovici a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate financiară (eliminare în partida Unirea Alba Iulia - Dinamo).

De asemenea, pentru cazurile Florin Prunea versus Marian Iancu (declaraţii mass-media); FC Timişoara versus Florin Prunea (declaraţii mass-media) şi FC Steaua versus Juan Carlos Toja (ratificare sancţiune disciplinară) membrii Comisiei au stabilit un nou termen pentru şedinţa din 19 mai.

Solicitările clubului Astra privind ratificarea sancţiunilor disciplinare aplicate jucătorilor Liviu Ganea, Daniel Străţilă, Valentin Sandu, Marius Mihalache, Gheorghe Rohat, Alejandro Kruchowski au fost respinse ca netimbrate de Comisia de Disciplină.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite