Renzo Rossi: "Eu am colaborat foarte bine cu Marius Constantin"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat ]n conflict cu Şumudică şi Dinu Gheorghe, Marius Constantin găseşte sprijin în foştii antrenori din Grant. Asistentul lui Cristiano Bergodi din perioada Rapid, Renzo Rossi, a ţinut să menţioneze că în timpul petrecut în Giuleşti, el şi tehnicianul italian nu au avut probleme cu fundaşul central de 26 de ani.

"Atît eu, cît şi Cristiano am colaborat foarte bine cu Marius Constantin, deşi în momentul în care am venit la Rapid ni s-a spus că trebuie să-l folosim constant pentru a-l vinde, din cauza indisciplinei, că trebuie să-l forţăm cît mai mult pentru a-l vinde.

Noi nu am avut însă probleme cu el, nu a luat multe cartonaşe galbene, nici eliminat nu a fost, şi-a făcut datoria de fiecare dată cînd ne-am bazat pe el. Nu a venit niciodată la noi să ne ceară să fie folosit mai puţin, nu a fost în nici un fel privilegiat faţă de ceilalţi jucători.

Acum, toată lumea îl arată cu degetul, dar trebuie încurajat, probabil a ajuns aici deoarece situaţia nu a fost bine gestionată", a spus Rossi pentru gsp.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite