Marius Avram va arbitra CFR - Vaslui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Avram
Marius Avram

Fiul fostului şef al CCA va conduce derby-ul etapei a 31-a din Liga I

Marius Avram a fost desemnat arbitrul anului 2009 în România. Partida CFR Cluj - SC Vaslui se va disputa joi, ora 18:00.

Cele mai importante meciuri conduse de Avram în acest retur sunt Rapid - Steaua 5-1, Unirea Urziceni - Dinamo 4-4 şi Vaslui - Braşov 4-0, ultimul în Cupa României.

Marius Avram este un arbitru ambitios. Nu a acceptat niciodata ideea ca poate deveni cineva datorita tatalui sau, Vasile Avram, fostul arbitru si presedinte CCA, ci si-a dorit mereu sa se ridice pe propriile puteri.

Dupa ce s-a licentiat in Relatii Economice Internationale la ASE Bucuresti, a mers sa se scoleasca si in Elvetia. Aici a absolvit, in 1998, Academia de Studii Inalte Hoteliere de la Glion, dupa care jumatate de an a facut practica intr-un hotel de cinci stele din Geneva.

Gratie pregatirii profesionale, Marius a ajuns ulterior sa lucreze la Consiliul Mondial al Turismului, la Londra. In cei aproape patru ani petrecuti in Elvetia si Anglia, cel desemnat arbitrul anului 2009 in Romania a invatat cinci limbi straine.

"Vorbesc engleza, franceza si italiana la un nivel foarte bun, iar germana si spaniola la un nivel mediu. Sunt pasionat de limbile straine inca din copilarie, dar cel mai mult am acumulat in perioada in care am facut practica la hotelul de cinci stele din Geneva, unde am intrat in contact cu foarte multi turisti", a marturisit Marius Avram.

Acesta a mai dezvaluit ca, in perioada in care a lucrat in strainatate a inceput sa invete alte doua limbi straine: chineza si japoneza!

"De chineza m-am apucat datorita unor colegi din China. M-au ajutat mult si invatasem ceva cuvinte. Cu japoneza a fost altceva. Mi s-a parut mereu o limba interesanta si mi-am zis ca ar fi ceva sa o invat. Am studiat-o la propriu timp de cateva luni, dupa manuale speciale si dvd-uri", a precizat arbitrul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite