Marian Iancu: "Mircea Sandu e un infractor, Paszkany e un fricos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany şi Marian Iancu Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, pare să-şi fi făcut un ţel din a-l ataca pe Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, acuzîndu-l încă o dată că se face vinovat de retrogradarea formaţiei sale.

"Paszkany e cam fricos, trebuia să dea numele celor guralivi, tocmai de aceea eu cred că nu se referea la mine. Deocamdată noi sîntem vicecampioni, tot ce ni se întîmplă e un abuz al lui Mircea Sandu. El îşi doreşte să jucăm în Liga a 2-a. Are putere, dar nu are dreptate", a spus Marian Iancu la GSPTV.

Oficialul din pe Bega crede că Mircea Sandu este la baza tuturor scandalurilor în care a fost implicat clubul său de cînd investeşte la Timişoara.

"Ne-au furat cupe, ne-au furat campionate, ne-au furat palmaresul, acum au găsit altceva ca să scape de noi. E greu să facem faţă tuturor acestor atacuri mişeleşti. Avem nevoie de timp ca să ne asigurăm un proces corect, dar nu avem timpul de partea noastră. Este o strategie foarte bună a preşedintelui Federaţiei.

Nu mai am ce pierde şi nu pot să-l mai menajez. Prejudiciul nostru este de 11 milioane de euro, asta e o infracţiune care atinge codul penal. Aştept să văd dacă Marius Stan se va alia cu acest infractor, atunci vor fi judecaţi amîndoi", a mai spus Marian Iancu.

Poli Timişoara aşteaptă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv la 12 iulie, iar oficialii bănăţeni speră ca TAS-ul să-i repună în Liga 1, după ce Comitetul Executiv al FRF a decis retrogradarea echipei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite