Marian Iancu: "E clar că Sandu s-a răzbunat pe Timişoara şi l-a lăsat pe Duru să încalce regulamentele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a intervenit în direct la Radio GSP unde a discutat despre posibilitatea ca Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor să joace în prima ligă, chiar dacă acestea au fost retrogradate. Acesta l-a atacat dur pe Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, dar şi pe Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii.

"Timişoara va juca în Liga 1 doar dacă merită şi acest lucru poate fi dovedit pentru că sîntem vicecempioana, iar Comisia de Apel care ne-a anulat licenţa pe care noi am luat-o în primă instanţă, va trebui să o desfinţăm. Nu avem de mila nimănui, de demursurile nimănui, nu avem nevoie de Mircea Sandu şi nici de Dragomir! N-am nevoie de nimeni. Trebuie să dovedim la instanţă că avem dreptul să jucăm în Liga 1.

În plus, nu mă interesează că nu ştiu ce conducător din Liga 1 nu le convine de noi, că sîntem prea puternici, că nu ştiu ce divizări s-au făcut. Trebuie să priceapă lumea că n-avem nici o datorie şi ne vom lupta împotriva lui Niculae de la Astra care vorbeşte mult şi prost, în loc să se uite în ograda lui ce a făcut şi cum a luat licenţa, şi împotriva lui Borcea pe care-l inspiră Gigi Becali, şi împotriva cui o fi de la Rapid, a lui Vamă, cu Marius Stan cu cooperativa lui. N-am nevoia de mila nimănui! Şi o să dovedim asta în instanţe", a precizat Iancu la Radio GSP .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite