Iancu: "Am ofertat un jucător de la Galaţi. Îi dădeam un salariu de 8 ori mai mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Timişoarei continuă războiul declaraţiilor cu Marius Stan, înaintea meciului cu Oţelul, care poate decide campioana.

"Noi l-am ofertat în iarnă pe Antal şi îi dădeam un salariu de 8 ori mai mare decât îl are la Galaţi. Prima de obiectiv pe care o lua e de 4-5 ori mai mare pentru fiecare jucător. Astea sunt lucruri adevărate. A spus că luptăm în stil judeţean. Avem contracte bazate pe performanţe sportive. Avem prime diferite pentru calificarea în Europa în funcţie de locul pe care îl vom ocupa.

Oţelul e o echipă subvenţionată de la bugetul local. Sumele pleacă direct către jucători şi anjajaţi, lucru interzis, e deturnare de fonduri. Culpa e a primăriei, care nu şi-a luat măsurile pentru a respecta legea sportului. Jucătorii îşi rup picioarele şi Marius Stan iese după câte un rezultat slab şi zice că jucătorii sunt mediocri. Se mişcă în funcţie de interesele lui. Am tăcut atâta timp. Dorinel zice că are ca obiectiv cupele europene, Stan zice că obiectivul e titlul.

Cariera jucătorilor e pusă în pericol de demersurile pe care le-a făcut acest om (n.r. Marius Stan) pentru a luat titlul. Acest lucru îi va urmări toată cariera. Ei au abia acum nocturnă şi vorbesc de licenţa noastră! Ei cum au primit licenţa?

Cum o să iau licenţa, voi merge cu toate documentele şi probele audio şi video cu privire la declaraţiile lui Stan şi va vedea ce se va întâmpla. E vorba de daunele de imagine, avem toată documentaţia. S-a sesizat UEFA din cauza declaraţiilor lui cu privire la licenţierea noastră. Ne-a pus în pericol licenţierea! Ei au jucat finala în meciul de la Cluj, în meciul cu Brăneştiul, cu Pandurii la masa verde. Acolo au câştigat fraudulos punctele.", a declarat Marian Iancu la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite