Iancu: ”Dorinel a devenit infatuat și înfumurat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu, finanțatorul celor de la Poli Timișoara, i-a criticat pe Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați și pe președintele acestui club, Marius Stan, pentru reacțiile care au precedat și au urmat meciului dintre cele două echipe, încheiat cu scorul de 2-0 pentru Poli.

"Marius Stan și Dorinel și-au luat viteză și nu e bine. Au devenit aroganți și nu le stă bine, ei sunt modești. Dacă vor continua să provoace, vor primi replicile pe măsură. Lui Marius Stan îi stătea mai bine atunci când își lua pastilele, probabil că aseară nu le-a luat. Stan ar face bine să vorbească despre episodul Bistrița. Dorinel este un infatuat, înfumurat, succesul său este o conjunctură alături de puțină valoare și o anumită continuitate", a declarat Marian Iancu la sport.ro.

Hațegan a arbitrat bine!
După ce a lansat o serie de acuzații la adresa arbitrului Hațeganu în săptămâna dinaintea partidei, Marian Iancu a declarat că centralul a arbitrat bine, însă a precizat că nu e normal să facă acest lucru numai sub presiune. "Hațegan a arbitrat bine. Dar de ce arbitrează bine când este sub presiune, și altădată nu. Cine va reuși să răspundă la această întrebare, va descifra culisele acestui campionat. Presiunea pe care o pun pe aribtrii, putea să fie o delegare care să mă lase fără discurs. Unii aribtrii sunt valoroși până când dintr-o dată nu mai trebuie să fie valoroși", a mai spus Iancu.

Acesta nu s-a arătat deranjat, deocamdată, de declarațiile critice ale lui Cosmin Contra la adresa sa. "Faptul că mă cam ceartă public în ultimul timp nu mă deranjează. O să mă deranjeze atunci când nu va mai avea rezultate. Pe mine mă interesează să bată Dinamo așa cum a făcut și Sabău anul trecut, chiar în două rânduri. E lucrul pe care mi-l doresc și nu vreau să intre în alte polemici. Am mare încredere în antrenorul Contra. El a înțeles greșit, eu nu am vorbit despre valoarea lui Contra ca jucător, eu am vorbit despre ce înseamnă fișa postului de antrenor, care este foarte încărcată. Există o densitate a obiectivelor, care nu-i permite să se pregătească cot la cot cu ceilalți jucători. Nu accept să mai fie jucător, eu am nevoie de antrenorul Contra" a explicat finanțatorul timișorenilor.

"Nu este o țintă clasarea pe primul loc la finalul anului. Avem două deplasări grele, Dinamo și Bistrița și un meci dificil acasă cu Mediaș. Bistrița este un adversar imprevizibil, prea imprevizibil, vezi meciul cu CFR", a mai spus Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite