Mandorlini: "Nu suntem într-o formă prea bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul grupării CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, aseară, că victoria obţinută cu Internaţional Curtea de Argeş este foarte importantă, având în vedere oboseala acumulată în meciurile pe care le-a disputat echipa în toate competiţiile în care este implicată.

"A fost o victorie foarte importantă pentru noi, pentru că a venit într-un moment în care nu traversăm o formă sportivă prea grozavă. Am jucat foarte multe partide în ultimul timp şi asta s-a văzut pe final, când am căzut din punct de vedere fizic. Aştept pauza de iarnă pentru a întări echipa şi pentru a ataca cu forţe proaspete Cupa României şi campionatul", a spus Andrea Mandorlini, la conferinţa de presă organizată la finalul meciului cu Internaţional Curtea de Argeş

Tehnicianul grupării Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a considerat că rezultatul final nu este echitabil: "Din păcate, fotbalul este nedrept, meritam să obţinem măcar un punct, dar a venit acea execuţie spectaculoasă a lui Alcantara, care a decis soarta jocului. CFR Cluj nu a arătat ca o echipă de temut şi tocmai de aceea regretul este şi mai mare. Echipa mea joacă un fotbal din ce în ce mai bun, dar nu reuşim să concretizăm ocaziile pe care ni le creăm. Avem 16 puncte şi sper ca în meciul cu Steaua să ne îndeplinim obiectivul, adică 18 puncte acumulate la finalul turului".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite